fredag den 30. april 2010

Martin Foldgast muligvis set i Ølsted igen

Fra Facebook gruppen der leder efter Martin Foldgast, i går kl. 20:38:

Brian Haagen Hansen UPDATE: Vi har lige været i Ølsted. Der er en kvinde, der kort efter kl. 17.00 har set en mand komme gående overfor Brugsen: Manden så ud til at kunne være 40 år, over 180 cm, almindelig af bygning, forslået/sår under venstre øje, han var iført en mørk hættetrøje (hætten over håret) og havde kommunefarvet hår. Har gik med en cykel, havde en Kvickly-plastikpose og rodede måske med en mobiltelefon. Hun mener, at det vel kunne være Martin.

Vi skal finde og tale med den person (svarende til signalementet: såret, den mørke trøje med hætte), som tilsyneladende har opholdt sig i Ølsted med mellemrum i de seneste dage.

Vedr. en mulig dobbeltgænger: Vi har i dag mødt en lokal fyr fra Ølsted, der godt kan minde om Martin på signalement. Han hedder selvfølgelig også Martin. Samme højde, halvlangt hår, markerede kindben og fyldige læber. Han har selvfølgelig også et sår under det ene øje. Og han lide at cykle. Bemærk at han oftest er iført knælange shorts, og det er ikke ham, som blev observeret i dag.


Derefter meddeler Rolf Bjørn:

Gruppen har siden i morges kl. 06 overvåget omkring 30 strategiske steder i området uden resultat. Aktionen er afblæst og vi vil gerne sige 1000 tak til alle, der har deltaget.

I samråd med familie og venner vil eftersøgningen af Martin nu blive indstillet.

Vi vil gerne bede alle om IKKE at poste mere på denne væg [i Facebook] og i debatten af hensyn til familien, der ønsker ro om sagen. Har man vigtige informationer om Martin bedes man kontakte politiet. Derefter er man velkommen til at kontakte os. Benyt de mobilnumre, der fremgår af boksen til venstre. Skulle der dukke nyt op omkring Martin vil alle medlemmer modtage en mail fra styregruppen.