torsdag den 16. februar 2012

Et blad til Ølsted


Til alle foreninger og
Organisationer i Ølsted

Rundt om Ølsted

De fleste organisationer og foreninger udgiver med mellemrum små medlemsblade med oplysninger om bl.a. aktiviteter og tidspunkter.
Det har vist sig stadig sværere at få disse forskellige blade distribueret til en fornuftig pris, hvilket desværre har betydet døden for flere af disse publikationer.

I Ramløse har man løst dette problem på en yderst elegant måde, nemlig ved udgivelsen af et fælles blad for alle disse forskellige interesser – og det kan vi også gøre i Ølsted.

Den store fordel er naturligvis, at et fælles blad vil dække over et bredt spektrum af interesser og at bladet derfor vil ligge under sofabordet i de små hjem i hele dækningsperioden – f.eks. 3 mdr. Dette indebærer endvidere, at det vil være attraktivt at annoncere.

Det er lykkedes at få en udgiver til at producere bladet , sælge annoncerne og levere produktet i Ølsted ganske gratis.

Den opgave vi må påtage os er så at levere stof og billeder samt at sørge for distributionen. Denne sidste opgave kan løses ved at Skolen og Ølsted Idrætsforening deler denne del mod et honorar på f.eks. 2 kr pr eks. – en udgift som deles ligeligt mellem Idrætsforeningen og Menighedsrådet, da det er disse to, som i forvejen har annonceudgifter.

Så tilbage er at organisere projektet. Lad os derfor mødes i Rytterskolen mandag den 20 ds kl 1900 til et indledende møde.

Her er chancen for de fleste at være gratis med i

Rundt om Ølsted

Så vel mødt den 20.

Torsten Schnieber