onsdag den 15. september 2010

Pressemeddelelse: The New Four Jacks i Ølsted

Torsdag d. 16. sept. kl. 19.30 er der igen viseaften i Ølsted. Viseklubben åbner efter sommerferien med et brag af en aften, hvor sangkvartetten The New Four Jacks kommer på besøg med et flot og festligt program.

De fire herrer tager de oprindelige numre fra Four Jacks’ storhedstid op til en velfortjent renæssance. Gruppen, der består af uddannede sangere og skuespillere fra Det Danske Musicalakademi, formår at ramme den originale Four Jacks-lyd, så man til tider kan blive helt i tvivl, om det mon er Bent Werther, John Mogensen og de andre, der igen står på scenen. The New Four Jacks har bl.a. optrådt med Odenseblæserne til deres Nytårskoncert i 2009 og til det Kgl. Kapels sommerfest. Så her er chancen for at tage med et smut ad Flotillens gamle vej, tilbage til Mandalay og Four Jacks’ glanstid.

Som altid vil der være fællessange indlagt i programmet, og publikum vil få udleveret tekster, så alle kan være med. Der er gratis entré for medlemmer, mens entreen er 50 kr. for gæster. Som sædvanlig kan øl, vin, vand og kage/ostemad købes til rimelige priser, mens foreningen giver kaffe og te. Arrangementet foregår i ”Sundhedsafsnittet” ved Ølsted Hallen, der ligger ved Ølsted Skole, Hovedgaden 2 i Ølsted.