onsdag den 12. august 2009

Høstrevy 2009

Så er høstrevyens hjemmeside for 2009 klar her, dog mangler programmet stadigvæk, men vi har netop modtaget følgende fra ølsted.dk, gengivet så præcist som muligt:

Høstrevy 2009

Lørdag den 5. september kl. 18 i Ølsted Hallen

Billetter kan købes ved SuperBrugsen lørdag den 15. aug. kl. 10-12, og fra søndag den 16. aug. til og med søndag d. 30. sept. i SuperBrugsens kiosk.

Ølsted Høstrevy er en af de få overlevende lokale revyer i Nordsjælland. Revyen har spillet hvert år siden 1987, hvor Ølsted Hallen blev bygget. Høstrevyen støttes med sponsorgaver fra mange af de lokale forretninger og håndværkere i Ølsted og omegn. Gaverne kan vindes ved et amerikansk lotteri i løbet af aftenen.

Vi starter med en god middag, og derefter spiller revyen i 2 akter – i alt ca. halvanden times tid, hvor vi med et glimt i øjet vil kommentere på livets gang – både i Ølsted og i samfundet i øvrigt.

Og så er der bal bagefter…….

Aktørerne har alle en eller anden tilknytning til Ølsted – lige som alle de andre involverede i øvrigt. Og i år har vi fået forstærkning!

Aktører:
Tina Petersen, Lonnie Jensen, Lene Sandberg, Helle Antonisen, Rikke Jørgenen, Lars Kirkegaard, Jan Andersen og Flemming Didriksen.

Tekster:
Aktørerne og Anette Raagaard

Musik:
Simon Joel på keyboard/klaver, Jacob på bas, Rune på trommer

Lys og lyd:
Christian Jensen og Søren Bendtsen

Make up:
Hanne Solhøj

Regissører:
Lars Larsen og Heidi Jensen

Op til og under festen gør mange frivillige hjælpere fra Ølsted et stort stykke arbejde for, at det skal blive en god fest.

Pris:
275 kr. pr. billet, der dækker 3 retters menu, revy og dans til levende musik.

RABAT – RABAT – RABAT – RABAT – RABAT

Bundter à 10 billetter for KUN 2.500 kr.

- Så hank op i dine naboer og genboer og tag dem med til Høstrevy!