torsdag den 8. december 2011

Berendsen opsætter Ønsketræ i SuperBrugsen


Berendsen har i samarbejde med SuperBrugsen i Ølsted opsat et Ønsketræ der symboliserer, at borgere og erhvervsliv kan hjælpe børn som har det svært i julen.

Vi er blevet inspireret af flg. idé fra Amager Centret som lyder sådan: ... ... ''Vil gerne komme med en lille opfordring. I Amager Centret står der et juletræ på 1. sal med små sedler på. På disse små sedler står der ønsker fra børn, der bor på en institution på Wibrandtsvej. Man kan tage en (eller flere!) sedler og købe gaveønsket der står på sedlen og aflevere gaven i centerinformationen, som så leverer den videre til børnene."

Det er meget beskedne ønsker som de fleste nok kunne have råd til... Juletræet står i SuperBrugsen i Ølsted fra fredag den 9. december 2011. Børn fra Gydebakkens børnehave kommer og pynter træet. På træet kommer der til at hænge ønsker fra børn der har det særligt svært her i julen, og som ikke nødvendigvis ellers får en julegave. Der arbejdes pt. på at få kontakt til de forskellige institutioner der kunne have behov for denne hjælp. Gaverne må koste mellem 150 og 250 kr. og lokale borgere eller virksomheder opfordres til at hjælpe. Vi har oprettet en Facebook event side hvor vi vil notere de firmaer der donerer, de frivillige der hjælper og de gode ideer der modtages og evt. effektueres. Søg på: Ønsketræet i Ølsted.

Dette er det en fantastisk mulighed for byens erhvervsliv, privatpersoner og endda skoleklasser som kan gøre en forskel for de familier der trænger allermest i Juletiden. Vi gør dette på frivillig basis, så alle der vil give en hånd med er velkomne.

God jul! ♥''


Se Facebook gruppen her:
https://www.facebook.com/pages/%C3%98nsketr%C3%A6et-i-%C3%98lsted/119347848181526