torsdag den 2. april 2009

Syngepigeshow i Ølsted

ØLSTED VISE- OG MUSIKKLUB

I aften kl. 1930

i Sundhedsafsnittet, Ølsted Hallen.

Torsdag d. 2. april kl. 19.30 er der igen viseaften i Ølsted. Viseklubben åbner sin nye sæson med en festlig aften, hvor ”nutidens bedste syngepiger” Tove og Vibe med kapelmester Arne Ravn kommer på besøg.

Tove Pedersen er kendt af mange fra Bakkens Hvile, hvor hun har sunget i 17 år. Hun har modtaget Bakkens Oscar, LO’s kulturpris og har skrevet tre bøger om syngepigerne og Dyrehavsbakken. CD- og pladeindspilninger har resulteret i både tredobbelt og tidobbelt platin-cd.

Vibe Lauth har sunget professionelt i mange år, men er dog mest kendt inden for dansktop/pop og slagermusikken. Hun er også kendt som musikalsk studieværtinde, tekstforfatter og foredragsholder.

Kapelmester Arne Ravn er pigernes faste akkompagnatør, og er en af Europas dygtigste pianister. Han er yderst alsidig og har musikalsk bevæget sig inden for bl.a. klassisk musik, jazz og flere populære genrer og har således en mangeårig solid baggrund for at kunne lidt af hvert.

Som traditionen byder, er det de optrædende, der har valgt aftenens fællessange, og der udleveres et sanghæfte til publikum, så alle kan synge med.

Der er gratis entré for medlemmer, mens entreen er 50 kr. for ikke-medlemmer. Medlemskab kan tegnes ved indgangen og koster 150 kr. for et helt år med 7 arrangementer.

Som sædvanlig kan øl, vin, vand og kage/ostemad købes til rimelige priser, mens foreningen giver kaffe og te. Arrangementet foregår i ”Sundhedsafsnittet” ved Ølsted Hallen, der ligger ved Ølsted Skole, Hovedgaden 2 i Ølsted.