søndag den 30. november 2008

lørdag den 29. november 2008

Aflever en Julesok i SuperBrugsen

Indtil tirsdag d. 2. dec. kan alle børn aflevere en julesok med navn og adresse. Sokken bliver hængt op i butikken. Fra den 3. december er du meget velkommen til at komme med din far og/eller mor for at se, hvor din sok hænger. Sokken kan afhentes d. 22. og 23. december. Kilde: ølsted.dk

Dagrenovationstaksterne stiger 40%

Dagrenovationstaksterne stiger 40% per 1. januar 2009. Læs mere på Halsnæs kommunes hjemmeside.

onsdag den 26. november 2008

mandag den 24. november 2008

Største boligprisfald i Halsnæs kommune

Halsnæs kommune har p.t. det største prisfald på boliger i Danmark, ifølge boliga.dk. Se mere her.

onsdag den 19. november 2008

Politirapport om færdselsuheld i går

Part 1, personbil ført af en 38 årig mand fra Hillerød, foretog overhaling af part 2, varebil ført af en 34 årig kvinde fra Ølsted, der var ifærd med at foretage venstresving, hvorefter der skete sammenstød. Ingen personskade. Se rapporten her.

Ny menu fra landevejsgrillen

Den er lagt online her.

tirsdag den 18. november 2008

Trafikuheld ved Ølstedvej gav strømafbrydelse

To biler stødte i dag sammen ved 3-tiden, ved krydset Ølstedvej/Gydebakken. Den ene bil ramte en telefonpæl som knækkede - men der var heldigvis ingen større personskade. Politiet og DONG var tilstede. En af konsekvenserne var, at flere huse og gadebelysningen måtte undvære strøm i et stykke tid.

mandag den 17. november 2008

2 samtidige julemarkeder i Ølsted

Der er arrangeret julemarked på Bavnager 3 den 29. og 30. november fra 10:00-15:00. Sidstnævnte er på samme dato som julemarkedet i Ølsted-hallen. Se mere i kalenderen.

søndag den 16. november 2008

lørdag den 15. november 2008

Berendsen Tekstil får Svanemærket ved ministerbesøg

Miljøminister Troels Lund Poulsen var den 13. november på besøg hos Berendsen Tekstil i Ølsted for at overrække det første svanemærke til en vaskerivirksomhed i Danmark. Læs mere i Frederiksborg Amts Avis.

onsdag den 12. november 2008

Strø Bjerge Ås kommer med i Kongernes Nordsjælland

Byrådet har vedtaget, at Strø Bjerge Ås, som slutter ved Ølsted, kommer med i nationalparken Kongernes Nordsjælland. Læs mere i Frederiksborg Amts Avis.

50-årig fra Ølsted anholdt for spirituskørsel

Kl. 1620 i går standsede en politipatrulje en varebil på Frederikssundsvej, hvor føreren skønnedes spirituspåvirket. Føreren, en 50-årig mand fra Ølsted, blev alkometertestet, anholdt og blodprøve udtaget. Se Politiets døgnrapport.

onsdag den 5. november 2008

Eksprestoget stopper i Ølsted

eurodrivers.dk oplyses det, at eksprestog-afgangen til januar har følgende stop: Hundested, Vibehus, Frederiksværk, Ølsted, Skævinge, Hillerød. Ll. Kregme er ikke med i denne liste, til forskel fra artiklen i Frederiksværk Ugeblad - men begge oplyser at der kommer 3 afgange fra Ølsted station i timen.

3 tog i timen - men ikke 20 minutters drift

Frederiksværk Ugeblad har en artikel om de nye togtider fra 11. januar. Der kommer 3 tog i timen, og farten sættes op - men der er tale om 30-minutters drift med et enkelt eksprestog i timen derudover.

Mistænkelig opførsel på Minivej i nat

Fra nattens politirapport:

Kl. 0129 anmeldtes, at en beboer på Minivej, havde observeret 2 personer i indkørslen, der løb fra stedet, da de blev opdaget.

De mistænkelige signaliseres som:

A: mand, østeuropæer, 175-180 cm, karseklippet, muskuløs, iført grøn kamuflage-jakke,

og

B: mand, østeuropæer, 175-180 cm, iført mørkt/sort tøj.

lørdag den 1. november 2008

Artikel om arkitekten bag flere bygninger i Ølsted

Frederiksværk Ugeblad har en artikel om kommunens arkitekt, der har stået bag bl.a. udbygning af Ølsted skole, udvidelser af Ølsted hallen og Daginstitutionen Gydebakken. Læs mere her.